Nechtěl jsem ublížit

Nechtěl jsem ublížit

Anotace: ...

Tak jako kočka vidím ve tmě jas!
Ve smrti krása je...krása všech krás!
V životě po smrti - v životě poté -
živý vzývám smrt, zalitý potem
Nechtěl jsem v bolestech pokleknout k Hádovi
Nechtěl jsem na rukou mít zrezlé okovy
Chtěl jsem tvé tělo! Ne tobě ublížit -
láska a násilí - dá se tak snadno zneužít...
Autor Chašmodský, 30.07.2010
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí