O všem vím....

O všem vím....

Anotace: Vím i o tom, co nechceš, abych věděla, jsi kniha, jež je popsána zřetelným a jasným písmem... písmem zapomenutých... já ji znám.... já ji psala...

Tiskneš se ke zdi,
skřeky tě provázejí,
nápisy nečti,
nemáš svědomí.

Cítíš se být ponížen,
v samotě se ukájíš,
nejsi raněným zvířetem,
smrti nic netajíš?

V mysli mé jsi nahý,
jsi jak bezbranné dítě,
věř, že hněv je pravý,
nevymotáš se z mé sítě!

Mnohá staletí bloudím,
hledám zranitelné... TEBE...
Životy tak rmoutím,
kdy zničím sebe?!
Autor boomslang, 30.07.2010
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí