anděl

anděl

Anotace: naděje

V chladné kapličce kostela
kde stěny třpytivě září
zahledla jsem v noci anděla
s úsměvem na tváři

Snažila jsem ztišit své kroky
však anděla obelstit nejde
na tu noc nezapomenu roky
než mě to vzrušení přejde

Anděl mě zahlédl, přistoupil ke mě
pohladil po tváři, avšak jen jemně
kdo uvěří mi, že potkala jsem anděla
a z lidí blázny, že já si nedělám

Kdo z Vás zažil zázrak ten,
a pocit má, že byl to sen
kdo anděla viděl se vznášet
a útrapy světa snášet...
Autor whisper, 30.07.2010
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí