Propast lidských duší

Propast lidských duší

Anotace: stačilo by jen, odhodlat se ke skoku a stejně jak oni věřit ve spásu...

Stojím nad propastí,
sleduji šum podemnou.
Lidská těla, propadlá neřestí,
mysleli, že spasí se vírou.

Blíží se konec, zhoubného bytí -
rasy lidské.
Tiše se té ironii směji, neb vím -
nikdo nebe nemá jisté.

Všichni ti, kdož věří,
dojdou zatracení.
Neb své duše marně svěří,
těm, jenž nezajímají...
Autor Mania Dardeville, 01.08.2010
Přečteno 325x
Tipy 4
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí