Mad stone..

Mad stone..

Anotace: .. Ain, hviezda Oculus Borealis

Poletím zas, tiaž necítim
trajektória bude kolmá
rozsvietim oči, keď zistím
že nie som na Zemi doma

k Mesiacu mám na skok blízko
obtriem sa oň, nech ma zbadá
stráca sa a na prach vyschol
- ktorá ho nemala rada?

cez Slnko preletím stredom
dobiť sa energiou z jadra
po tele byť ako s medom
natretý plazmou, z pliec handra

povieva, krídla to boli
nechcem ich, ako blesk trielim
z očí sĺz kryštály soli
strácam, keď náporu čelím

zblúdilých kameňov cestou
kozmický prach hltám v trysku
som ako ony, som ´mad stone´
spomalím, Ain je nablízku

Epsilon Tauri, tiež ´Oko´
žmurknutím víta ma z Hyád
o jej kráse iba slovko
- niet krajšej hviezdy z hviezd miliárd
Autor Petbab, 01.08.2010
Přečteno 236x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, Jiná, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí