Hvězda Lucida..

Hvězda Lucida..

Anotace: .. Alpha Monocerotis

Má hvězda Lucida
jako já úlítlá
zářivý nebe skvost
do noci jak inkoust

láká mě, abych šel
za ní, já bohužel
ztratil jsem atlas hvězd
- jak si je nepoplést?

má jméno Zářivá
touha víc snaživá
nalezla způsob jak
Popelčin třídit mák

střevíček na míru
dámám půl vesmíru
zkoušet dám den co den
nebudu podveden

ta pravá Zářivá
střevíc už zahřívá
na nožce s čipkama
v mém snu, z hvězd dívka má..
Autor Petbab, 02.08.2010
Přečteno 265x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Mbonita, hašlerka, Satha, zelená víla, CULIKATÁ, Jiparo, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super věcička..

02.08.2010 18:49:00 | zelená víla

Ano,moc hezká.

02.08.2010 15:55:00 | CULIKATÁ

To je pěkné..

02.08.2010 13:36:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí