Srpnový Večer

Srpnový Večer

Anotace: Trochu dávná historie...

Ten horký sprnový veřer,
čas všech neřestí, všech hříchů,
čas jako stvořený pro píseň dvou těl,
čas jako stvořený pro smrt z vášnivosti.

Ne, žádný hřích, neskrotný, nespoutaný.
Pouhá láska jen,
ta tehdy celou mě prostopila.
Však, to je vlstně taky hřích,
ten největší hřích
a já ho spáchala,
stále páchám,
stále miluju...

Ten sprnový večer,
večer dvou těl, dvou duší,
dvou duší, co v sobě duše tiše ničí,
zapomínají,
a u dna srdce skládají své zbraně,
dýchají

Večer, kdy páry by se měli milovat,
kdy by se měli nenávidět,
večer, kdy by se mělo zapomenout na lásku...
aspoň pro jednou
Autor Morsia, 03.08.2010
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Babu-ssi, Květka Š., malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí