Večerní melancholie v Provance

Večerní melancholie v Provance

Anotace: Uniky před realitou a vzpomínka na Francii.

Po pláži sama,
kamínky valí se v před,
tak jako životy všech.
Pod kouzlem bylinky zelené
vzpomeneme, zapomeneme.
Moře temně šeptá cosi,
vánek hladí mé tváře,
houpající se vlnky
a od majáku záře.
Malé Hyéreské Malibu
jehož neklid utichá
až ponoří se do hluboka.
Cobainův hlas do ouška
a trochu kouře do plic,
kde koho přece baví
sebe sama ničit.
Rozplynu se s úsvitem
já přízrak zvrácené duše,
hledej, zkoumej kým já jsem
-noční loutkou v denním rouše.
Autor Andy Darcness, 04.08.2010
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cobain ani netušil jak daleko bude sahat jeho vliv. a ode dnes ještě mnohokráte dál. poslední opravdová rocková hvězda. dál už jsou možné jen hvězdičky..

04.08.2010 21:29:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí