Vše už bylo řečeno...

Vše už bylo řečeno...

Anotace: co dál, co víc ?

Dnes včer jsem otevřel svou náruč
celému světu a naslouchal.
Ale vše již bylo řečeno.
Jen pro ticho jsem tu stál.

Lidé křičí celé dny do dáli
slova němá.
Ozvěnu čekají, kdy přijde...
Změna!

Až jednou prozříme, děvčátko,
že vše už bylo řečeno.
Až si jednou všimneme, děvčátko,
že jen citáty se zdobíme.

Na nebe vstoupíme,
tak proč se zlobíme...
Autor Charlie Mero, 05.08.2010
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí