NITERNOSTNÍ

NITERNOSTNÍ

Anotace: Jsem vždy z jara zmatená vážně neskutečně.

Ve své zmatenosti
a zbabělosti ubohé ztracenosti,
hledá cesty k rozhodnosti
a snaží se nalézt,
svého nitra cíl.
Tyto cesty plné strasti,
však neokrádají ji od radosti
a ona ví,
že zvítězí,
neb vítězem je ten,
kdo v to uvěří jen.
Autor Elishabet, 05.08.2010
Přečteno 265x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, ta.cupka., Mbonita, WAYWARD, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí