Rozvodová

Rozvodová

Anotace: :) trošku sadistická

Trošičku tvou hlavou o zeď bouchnu
A pak tě ze schodů maličko šťouchnu
Kuchyňský nožík bodnu ti do břicha
Netvař se miláčku že tě to nepíchá
Denně jsi mi vyhrožoval rozvodovým soudem
Teď tu krve potoky stříkaj z tebe proudem
Autor Moniska, 05.08.2010
Přečteno 237x
Tipy 1
Poslední tipující: Wor
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná i celkem vtipná

05.08.2010 13:10:00 | Wor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí