Čekání na smrt

Čekání na smrt

Anotace: ...kritiku snesu...:)

Čekání na smrt


Plamínek svíčky stále hoří,
I přes to, že knot už pomalu mizí.
Tma se přibližuje a já dostávám strach,
Z toho, co nastane, až světlo svíčky zhasne.
...
Tmavá místnost mě objímá,
A to tak silně, že nemůžu dýchat.
Dusím se.
Marně hledám útočíště v rohu pokoje.
...
Hodiny na zdi odbíjí půlnoc.
Modlím se a jen čekám, kdy to přijde.
A hlavně, co přijde.
Už jen ta představa mě děsí.
...
Kroky, chrapot a můj tlukot srdce,
Slyší, i přesto, že skoro nedýchám, slyší.
Stojí nade mnou.
Prosím o milost a Boha o odpuštění všech hříchů.
...
Ta dívka na podlaze, v kaluži krve ležící, oči plné strachu. Bez známky života.
Autor teniska, 05.08.2010
Přečteno 253x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sneseš kritiku, na mě moc přímé, takto se píše próza, ne básně...

23.08.2010 14:09:00 | Johan'

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí