Co nás čeká a nemine (kolečko,let,stěny,VVěk)

Co nás čeká a nemine (kolečko,let,stěny,VVěk)

Anotace: Zajíma lo bi mě ,jestli z pohledu delšího uplynulého času a srovnání dějin našich pra,pra,pra,vnoučat je nebezpečnější například básník o proti Adolfu Hitlerovi.

Trochu stromu trochu kytky , mi bychom nechtěli jenom zbytky?
Kolik znás končí u záchytky , kolik znás sedí ještě doma a nic nedělá?

Co je to? - Máš li v čele malé dítě , budeš bydlet v holobytě. (Prezident)
Co je to? - Máš li v sobě svrab a chci tě , budeš zkoušet postavit je. (Loutkař)
Co je to? - Máš li v sobě drát a čich , budeš jednou jedním znich. (Novinář)

Kolik z nás se bojí klínů , v neposlední řadě rýmů , kolik znás by mělo dar , si jen tak jít třeba dál ?
Autor pejskař, 07.08.2010
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí