Jedině Ty

Jedině Ty

Anotace: :-)

* * * * * * *
Stalo se něco zvláštního
již při prvním pohledu
přeskočila jiskra
...
spálila tu mezeru mezi námi
a my jsme se chytili jeden druhého
v domnění, že nás pohřbí země
...
nikdo se na nás nezlobil
nikdo se nehněval
a nám bylo všechno jedno
protože jsme žili
jenom pro sebe
* * * * * * *
Autor Tomáš Přidal, 08.08.2010
Přečteno 250x
Tipy 9
Poslední tipující: danav, hašlerka, Psavec, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi to napsal.

08.08.2010 22:20:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí