Nekomunikuji

Nekomunikuji

Anotace: ... já teď bydlím v dračí sluji ...

Ne, nežárlím, nejsem naštvaná,
jsem jenom, jenom zklamaná.
Čekají mě ve všem nové začátky,
potřebuji zesílit a znovu dýchat,
přestat věřit v šťastný konec pohádky,
a začít barvy více vnímat, míchat.
Je to pro mě nějak jiné, nové,
alespoň tak to vnímám, zdá se mi,
má chůze už nelítá nad zemí,
teď jsou mé kroky spíše ocelové,
a brýle jsou též méně růžové.
Ne, nežárlím, nejsem naštvaná,
jsem jenom, pouze zklamaná.
Autor Inge, 09.08.2010
Přečteno 229x
Tipy 10
Poslední tipující: Tymi14, Bíša, danav, labuť, bobi bobie, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach jó-fůů-foukám na bolavé srdíčko
abych ulevila mu maličko
jen čas může rány zhojit
než budeš moci srdce s jiným spojit
až ta chvíle přijde
určitě už to navždy vyjde!!

09.08.2010 13:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí