opilecké výtvory na baru

opilecké výtvory na baru

Anotace: tt

nemůžu říct
death metal se mi
nelíbí
ani ten živej
líbí, nelíbí;
co se líbí
a co se nelíbí;
moh jsem bejt
už dvakrát mrtvej
a jednou živej;
jsem zombie
jsem bůh
z lidskýho masa
a piva
tečka

==

kap kap
kde mám
svoje
trochu divný
směšný
orel zná
tu duši
možná
mužu říct
zemři
a zakřič
kap kap
Autor humus, 09.08.2010
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: Unyle Pěl, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí