Anděli smrti!

Anděli smrti!

Anotace: ...

Anděli smrti,
proč si tak krutý?
Bereš sebou mladý lidi i děti…
Je to fakt nutný?
Vždyť víš,že se to zpět nedá vrátit…
Anděli smrti,proč nás chceš trápit?
Proč naplňuješ lidská srdce bolestí?
Tebe asi baví smutek a neštěstí…
Proč nás nenecháš celý život prožít?
Všechno krásné i zlé zažít…
Proč si bereš lidi tak brzy?
To tě to vůbec nemrzí?!
Ty jsi v pohodě,máš další oběť,
pro kterou náhle zkončil svět…
Tobě je fajn,nic tě nemučí…
Anděli smrti,máš černou duši!
Autor Gothic_Angel, 09.08.2010
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí