Prázdná

Prázdná

Anotace: o jedné slečně... mrzí mě to

Zatemněná v mysli
prázdná
hladovějící po prázdných slovech
a mrtvých skutcích

Vykřikuješ o lásce k cizincům
co se zrovna nachomýtli
Prázdná po celou dobu
zatemněná v citech

Křičíš, jak vše byla chyba
jako bys zapomněla
na svá nejvroucnější vyznání lásky
a z milovaných děláš hlupáky

Bažíš po objetí - jedno koho
Nejrůznějších citech - hlavně to slovo Miluji dobře zní

Neupřímná sama k sobě
a nespěchat neznamená se nevyspat
toneš ve svém nesmyslu
bez pravého citu
vás obou
Autor Ishtar, 10.08.2010
Přečteno 320x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Lota, její alter ego, labuť, Dota Slunská
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí