Krutá

Krutá

Anotace: už mě nebaví hrát si jen na hodnou...

Znovu budu tak chladná jako noc,
Jen vy, dali jste mi tu moc.
S ničím a s nikým nebudu mít soucit.
Co,Však? Snažíte se mě za to rdousit?

Tolik zla v sobě cítím,
Jen Nenávist a hořkost kolem sebe vidím,
To vy, vy jste to ve mně rozehřály.
Když smutek a bolest jen jste mi přály.
Autor Sarinka318, 10.08.2010
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí