K Tobě..

K Tobě..

Anotace: sama nevím...

Vidíš? Je krásné,
Krásné a v nitru tak čisté.
Nezkažené dnešní dobou,
Však netuší, co lidé všechno mohou..

Bezmezně Ti věří,
Zklameš ho? Snad jen stěží.
Vidíš, tak rádo si s Tebou hraje,
Nezklam ho, když je s Tebou vnitřně zraje..

Vím, Ty klamat neumíš.
Nepohřbíš naději, ani kvítek nezlomíš.
Nazýváš se Otcem? Smíš to vůbec?

Kdo jsi? Čekám, až přijdeš.
Snad zjevení? Duch? Anděl?
Chci ,abys přišel a vzal mě k sobě,
Jen s Tebou jsem blíž sama sobě..
Autor Sarinka318, 10.08.2010
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi úžasný,báječný básník a já moc děkuji,že tě mohu číst:-))ST

14.08.2010 20:36:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí