Pro tu, jejíž jméno začíná na L

Pro tu, jejíž jméno začíná na L

Anotace: Pro nejlepší kamarádku...:-*

Co jsem dřívě dělávala,
Když neměla jsem ji.
Na co jsem asi myslívala,
všechny ty večery?

Najednou
Můj život smysl dostal,
Pro jednou
Můj duch zas povstal.

Už vím, že nikdy ne sama,
Protože jsem našla spřízněnou duši,
Díky níž mi srdce dál buší
A žádné další drama

Nekoná se.

Mám tě ráda,
Však ty to víš.
Vždy budu ti krýt záda,
Nikdy nespadneme níž.

Spolu budeme dál plout,
Oheň v srdcích necháme dmout.
Nikdy už Tě nechci ztratit
A svůj život tak zatratit.
Autor Mak, 10.08.2010
Přečteno 327x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí