Sbohem nejlepšímu příteli

Sbohem nejlepšímu příteli

Anotace: Když máte jediného kamaráda a ten se na vás vykašle, docela to bolí...

Pamatuji si
Jak jsme se tkaničkami svázali
A přísahali
Že jsme bratři
Byli jsme malí
a mnoho jsme nechápali
Jenomže
Já jsem to bral vážně
Šestnáct let
Tak dlouho tě znám
Ale pomíjivost
Zřejmě k životu patří
A malá radost
Jež mám
jsou vzpomínky z mnohých zážitků
Autor soske, 04.01.2006
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný. Vím, jak bolí, když se přátelství vytratí. Jen vzpomínky zůstávají...

05.01.2006 08:12:00 | melebele

hezký..moc..nevim co na to jinak říct..snad jen přejde to..

04.01.2006 19:50:00 | Terry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí