Žijme si pro radost

Žijme si pro radost

Anotace: ............

Žijeme v zajetí představ a ideálů.
Jak blázni zběsile šlapeme do pedálů.
Náš čas však běží neúprosně vpřed.
Tlačí nás stále jak protivný vřed.

Našim cílem je na grafu růst.
Oplátkou je ovšem citový půst.
Ztraceni ve světě jehož jsme autory,
čekáme doufaje na výstřel z Aurory.

Každému z nás Země stejně se točí.
Všichni se osudu díváme do očí.
Jednou však život zavelí DOST!
A tak žijme si jeden druhému pro radost.
Autor James Libustka, 11.08.2010
Přečteno 392x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, malá slečna, J.U. Ray, dream in emptiness, Mbonita, Satha, Psavec, nejsembásník, labuť, Le ver luisant, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá věc, jednoduchá, odlehčená, optimistická...

Mimochodem, nezkoušel's někdy trochu složitější básnické formy? :)

12.08.2010 22:42:00 | J.U. Ray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí