On si nablil do kalhot za dva tisíce

On si nablil do kalhot za dva tisíce

Anotace: .

nashledanou vy psi proradný
doufám, že vás zase brzy uvidím
pořád nafouklý a zbabělý
naoko drsný a nejlepší

jen si běžte do svýho ráje
pro to, aby jste byli lepší
ale uvnitř vás to stejně hnije
a dejte pozor, ať vám nezavřou

to se ale bohužel nestane
protože jste vítáni
hlavně vaše kapsy a dámy
jen si běžte, já proti vám nic nemám
Autor Jan D., 04.01.2006
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí