Mým světem

Mým světem

Anotace: ...věčně a nesmyslně soupeříme, jsme sobci s klapkami na očích a jsme přesvědčeni, že je to tak správně

S hlubokou bolestí v srdcích oznamujeme, že se nám dnes narodil NEZÁJEM


dva světy prorostlé, jeden se ztrácí

ze stromu důvěry větve se kácí

dva světy smíšené, půl zmizet musí

ve vodě zvířené písek kapky dusí



dva světy zakleslé, jeden v hloubce mizí

ze skály neoblomné zaleskne se zlato ryzí

dva světy raněné, čí krev však roní?

vzduch je jí prosycen, jak mocně tu voní!



dva světy zbloudilé cestu si razí

k zemi je nevděk a pýcha srazí

dva světy dospělé, jeden dětský tu chybí

čas každému ukrojí kolik se mu zlíbí



dva světy spojené, jen tenká nit je pojí

duše odřené, ty rány snad snaha zhojí

ze dvou světů když ukradneš jeden

pak prázdno je tu, zloděj je NEZÁJEM.
Autor Reason, 12.08.2010
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, Petbab, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

záleží na tom, co si kdo najde, primárně jsem ale o tomto tématu nepsala ... a to je možná na psaní to nejlepší :-)

12.08.2010 13:12:00 | Reason

dítě je v každém z nás.. záleží jen na tom, zda je ješte naživu

12.08.2010 11:59:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí