Přítulná

Přítulná

Anotace: . . . ;)

Je mi smutno
venku pusto
studené deštivé počasí
kdy se zase vyčasí
z úkrytu vylézá teplo
pod kůži mi vlezlo
hýbá se v mém těle
ptactvo náhle venku pěje
ta potvůrka, která studí
je vločka, která rána budí
je to bílá princezna
co na tvář mi vylezla
sklouzla v kapce rozpuštění
vyslyš moje odpuštění
a najednou se vločky mění
v kouzelné hádance rozuzlení
se mění na ruku dívčí
a city v mém těle láskou křičí
křičí slova líbezná, s otázkou
jsi má přítulná princezna?
Autor Tomáš Přidal, 12.08.2010
Přečteno 261x
Tipy 17
Poslední tipující: Secret, labuť, ilona, Psavec, zelená víla, CULIKATÁ, Mbonita, Květka Š., WAYWARD, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kamaráde, hezký zpěv !

13.08.2010 15:22:00 | Secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí