Sen

Sen

Anotace: během pěti minut spánku

Zmrazit se kouskem
ledové kry
v těch tajných přáních
prazvláštní hry.

Doteky století
v jediné vteřině
průzračná voda
skryta v mé peřině.

Na stvolu ze slunce
vyrůstá touha
měsíční krajina
uprostřed strouha.

Les plný stromů
klaní se ve větru
i v parném létě
sedí vždy ve svetru.

Do bahna zapadlé štěstí
nářky hlavu půlí
procitnutí do včerejška
má tenkou vůli.
Autor Čoki, 12.08.2010
Přečteno 232x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Jiná, CULIKATÁ, labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové krátké sny se nezapomenou...

12.08.2010 22:56:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí