bez názvu

bez názvu

Anotace: ..njn..to bylo hoodně dávno

Nad sklenicí Komtesy
nám dvěma štěstí přálo
dvě zbloudilé rozety
se dotkly špičkou hrotů...
pak Bůh křísnul nebesy
což pro mne znamenalo
že noc rozvírá korzety
zprávami deštných kamelotů...

..ruce,obraz bez rámu
se pletly mezi věty
kompasové růžice
uprostřed tvého bytu
my ztracenci v neznámu
jsme našli nové světy
a dvě vesmírné družice
se střetly na orbitu...

..letěli jsme vesmírem
čas ptal se nás kam spějem
hvězdy kolem za nás snily
a ty šťastné spadly dolů
dvě knihy s čistým papírem
a přesto pestrým dějem
tak navzájem si vyměnily
novou kapitolu.
Autor Theo Gunilla, 13.08.2010
Přečteno 320x
Tipy 15
Poslední tipující: Lorraine, Špáďa, labuť, ilona, carodejka, Psavec, Zasr. romantik, CULIKATÁ, Secret, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné metafory, většinou neotřelé rýmy a spousta dalšího, na čem jsem si náramně pochutnal...

15.08.2010 18:34:00 | Špáďa

Jsou tam příjemně působící obraty a celkový dojem je jedině příjemný...

15.08.2010 01:25:00 | labuť

Moc hezké.

14.08.2010 23:23:00 | carodejka

bůh křísnul nebesy...tohle, mimo jiné, mě chytilo za oči, hlavu i srdce

13.08.2010 14:19:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí