Jedna malá, špinavá krysa

Jedna malá, špinavá krysa

Anotace: ***

Jedna malá, špinavá krysa
přítulně k noze se mi lísá.
Tento malý, špinavý tvor
prožil život v přítmí nor
chce na světlo prostřednictvím mě

Pisklavými zvuky žebrá o pozornost
chce lásku, chce v mém životě post
Tře se svou bídnou existencí o mou
z černý perel falešné slzy kanou.

Jedna malá, špinavá krysa
zlomený ocas, zranění hnisá.
Tento malý, špinavý živočich
stále strká svůj zvědavý čenich
k od ní způsobené ráně
Autor Edmond Kadad, 13.08.2010
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Viva La Roma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí