Spolek múz

Spolek múz

Anotace: ...

Políbit mě múza zpěvná
v notách poslala bych ti přiznání,
že s tebou umím si představit věcí víc,
než je ti známo.

Znáš mě,
jak nikdo jiný nezná.
Ukrytá v pianu zahrála bych s vášní,
co ztrácíme podruhé
a že je nám to pořád málo.

Políbit mě múza hraní
další tragédie by se nekonala.
Hlavní role jsou již ve tvém obsazení
a premiéra bude jistě dokonalá.

Nakonec jediná z múz
-co mě políbila-
je ta tvá
-múza osobního kouzla-
Autor K.lara, 13.08.2010
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Elisha, carodejka, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná,pěkná,pěkná..

29.08.2010 14:42:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí