Na pohlednici

Na pohlednici

Anotace: ...

..Posílám pohlednici
jo,já si na tě vzpomněl
je skoro už šest hodin
a vozy město čistí
dej si ji na lednici
a přečteš-li to po mně
zjistíš jak se hodí,
že umíš dobře čísti...

lásko,moje smělá
já vím,že nejsem Presley
ten umí to,ten tohle
no a mě básně svědčí
kdybys číst neuměla
a já bych ti měl kreslit
pak by každý pohled
musel být třikrát větší

..ještě,že číst umí
tak máme malé schránky
a tudíž i víc místa
dneska v předbouřkovém dusnu
já dám si v něm dva rumy
domů půjdu bez ochranky,
budu noční komparzista
a na své posteli usnu...
Autor Theo Gunilla, 14.08.2010
Přečteno 265x
Tipy 11
Poslední tipující: WhiteSkull, Lota, ilona, carodejka, labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zapomněla jsem Tě přivítat, takže dodatečně - ať se Ti tu líbí!

15.08.2010 01:28:00 | labuť

Taky se mi líbí,
v oblíbených už jsi.

14.08.2010 12:23:00 | Květka Š.

Taky se mi líbí,
v oblíbených už jsi.

14.08.2010 12:23:00 | Květka Š.

...no to nepotřebuješ přece můj souhlas...:D..jasně,že ano

14.08.2010 12:07:00 | Theo Gunilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí