MÁM TĚ RÁD, NA TO NEZAPOMÍNEJ

MÁM TĚ RÁD, NA TO NEZAPOMÍNEJ

Anotace: . . .slova důležitá. . .slova poslední. . .před smrtí

Vepsán ve tváři
vzkaz zalíbení
v srdečné záři
posílám políbení

. . .

dotykem promlouvám
slovy textu písně
ústům tvým domlouvám
do srdíčka píšu krasopisně

. . .

TY, jsi krásná
já jenom pouhý duch písmen
noc zamilovaná a jasná
se vymalovala do zářivých jisker

. .

v nekonečném objetí
chci tě líbat hodiny
slzy společného dojetí
uzavřou nad námi mořské hladiny

.

tak se usměj, neumírej
s Tebou chci umřít v jednom dni
MÁM TĚ RÁD, NA TO NEZAPOMÍNEJ
to jsou má slova poslední

. . .a i ty odezní. . .
Autor Tomáš Přidal, 14.08.2010
Přečteno 238x
Tipy 18
Poslední tipující: hašlerka, Miroslav Možný, ilona, Psavec, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š., Jiná, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach,tento kousek se mi velice zamlouvá:-))
ST

14.08.2010 20:09:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí