Tekuté okovy

Tekuté okovy

Anotace: ......

Zbylo na dně sklenice
Trochu antimonu a rtutě...rudé
Hned proklínáš běsníce
Hned šeptáš co nešlo....půjde

Nechtěla bys třeba nebe?
Půda pálí a vzduch dusí
Za ta léta sloupy chabé
Mosty spadnou, shoří...musí

Tak ti sluší měsíční zář
Smířená bezmoc je pomalý jed
Rozbřesk skryl přede mnou tvou smutnou tvář
Rtuť proudí v žilách, bůh něco splet

Rozplynula se vůně santalové silice
Za obzorem svítá, ty ve mně žiješ dál
Nebudu se sama za tmy bát více
Jen nic už nevrátí, co zloděj vzal
Autor Sharáda, 14.08.2010
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Špáďa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z tekutých okovů se paradoxně dostává hůř než z kovových, které mohou časem zrezivět...

15.08.2010 18:17:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí