Proklínám

Proklínám

Anotace: Laska a nenavist zaroven, zpusobena zlomeninou v srdecni oblasti.

Jednou slíbila jsem Ti lásku
a Ty mě tu svou.
Už pár let jsem neslyšela od Tebe ani hlásku,
vyznání Tvé bylo jen hrou.

Zradils mne, zlomils mi srdce,
miluji Tě a nenávidím.
Při těchto slovech je mi hořce,
lidí v okolí se straním.

Proklínám Tvé tělo,
bolest Ti přeji.
Za to co se ve mě dělo,
srdce pomalu se hojí.

Proklínám Tvé srdce,
ať Ti každý den znovu puká.
Za to jak je mi teď těžce,
zažívej ta hrozná muka.

Proklínám Tvou duši,
ať vezme si ji posel z pekla.
Co on s ní, nikdo netuší,
Satan sám nad Tebou se vzteká.

Tak ublížils mi, poranil,
věř, že už nebudeš mít klid.
Lucifer mi vše prozradil,
on sám u Tebe bude dlít.
Autor Svetluska929, 15.08.2010
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí