Taneční meta

Taneční meta

Anotace: ...taky jsem brejkoval, možná ještě něco svedu ;)

Černošský tanečník vyzve publikum,
tancujte, radujte se,
dejte nohám volnost,
seskočí z pódia,
na lusknutí prstů
roztancuje tělo
v pohodové euforii,
za ním se vytvoří hlouček,
mládenci, jdeme na to,
tančí hip hop a točí
se na zádech,
brejkují,
dělají přemety ve vzduchu,
vystoupám na pódium,
udělám stojku,
a začnu skákat po rukách,
všichni mi pískají, aplaudují,
ty vole, podívej se na toho borce,
mladé tanečnice tleskají,
a vykřikují, abych nepřestával,
co skok, to tvrdé zatnutí svalů,
nad námi zmizí obloha a
my se unášíme rytmem
taneční Dance music ,
všichni jsme opilí láskou
k tanci, k dovádění,
obloha zrudne vzteky,
v záři blesků tančíme
tancem černošské image,
polonahých děv,
černochů a asiatů,
kteří ovládají svá
těla jako by byly z gumy,
chlapci si nasadí čepice
roztáčí se na hlavách,
tato chvíle patří
tanečníkům break dance
Autor Tomáš Přidal, 15.08.2010
Přečteno 229x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, labuť, Petbab, Květka Š., Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí