Snění..

Snění..

Anotace: pořád na to nemůžu přestat myslet..

Chtěla bych Ti to říct,
Verše psát a ty ti číst.
Chtěla bych Tě vidět i slyšet,
Být s tebou, klidně i mlčet..

Dala bych všechno,
i to co dávat není radno.
Vím, že nesmíš tu být,
Mohu tedy tu jen snít..

Snít o nás dvou,
snad jednou stanu se tvou.
Kéž naše srdce jedním se stanou,
a naše rty sladce splynou.

Naše těla ať přibijí k sobě,
svůj život dala bych jen tobě.
Chci poznat tu vůni tvého těla,
dříve než umřít bych měla..
Autor Sarinka318, 15.08.2010
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí