Vrah..

Vrah..

Anotace: co k tomu říct...

Svou píseň polední,
chci ti věnovat.
Než vydám se na cestu poslední
zahrát ti ji i zazpívat.

I vzpomínka na tebe,
u srdce mě hřeje.
Když dívám se na nebe,
vidím, že všechno nám přeje.

Musím ale už jít.
je čas dát Ti sbohem.
Snaž se ty dál šťastně žít,
a zapomeň že stal ses vrahem..
Autor Sarinka318, 15.08.2010
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: Dragoniana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí