Bytost na kousky

Bytost na kousky

Anotace: Občas se to stane...inspirace nad ránem

Cítím to v nitru, jak mouka ztvrdlé housky
že moje bytost rozebírá se na kousky

Jak je to možné, že tak stabilní hmota
Z povrchu zemského slehne, dočista natotata?

Vyplývá z toho, že člověk v závěru jest
Prchavějšího základu než okřídlená lest

Kousíček mé duše kutálí se ze srázu
Však nehledá sobě žádnou sladkou oázu

Spočine v prachu všech nízkých energií
Které z něj potu v tváři tu lidskou špínu smyjí
Autor Kimbbu Johannis, 15.08.2010
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: Dreamer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí