Kniha z knihovny

Kniha z knihovny

Anotace: odpis z invetáře

Dělí nás mnoho rozdílů
Dělí nás dálky vesmírů
Dělí nás tvých tisíc stránek
Dělí nás tvůj klidný spánek


Jsi kurtizánou poetů
Dáváš se jim v šanc
Jsi pomíjivost outletů
I jejich věčný glanc


Kniha odepsaná z inventáře
Vyšumělé věštby snáře
Těch pár ohmataných papírů
Jež tě nutí, věřit ve víru
Autor 3Cherry, 15.08.2010
Přečteno 242x
Tipy 6
Poslední tipující: Cryoman, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí