Život

Život

Anotace: Měla o být píseň, která má sice melodii, ale nehraje se.

Mám pocit, že ti zbyla jenom víra,
co ti drží jasný pohled na svět.
Je to mírně nesnesitelná míra,
oči těkají ze strany tam a zas zpět.

Chodíš ulicí, čiší z tebe síla,
nyní musíš být jako pevný led,
za nerozhodnost tě čeká černá díra,
ke které dav dostrčí tě a letíš hned.

Letíš a životní komiks ti ubíhá,
stará promítačka ti v hlavě hučí.
Je to rychlé.
Nevíš, co přijde za chvíli,
sekundy trvají jak minuty,
není to milé.

Mám pocit, že jsi dopadl tvrdě na zem
a vstát, to je o hodně těžší,
stačilo by natáhnout ruku, snad, jen,
avšak kdo to udělá, potěší?
Autor Esuška, 15.08.2010
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Giginka, labuť, CULIKATÁ, Dreamer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě se někdo najde...

15.08.2010 20:58:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí