Já a ty (Rozhovor)

Já a ty (Rozhovor)

Anotace: ***

Jednou řeklas mi:
Že trpím vážnou chorobou
že obklopuji se sny
a láska není synonymum dvou
--já tomu odmítám uvěřit--

Jednou řekla jsi:
Že se mnou život není med
Spíš mezi řádky asi
Od základu ti změnil svět
--tak mám i právo jej rozbořit--

Jednou řeklas mi
Že pro tebe hodně jsem
Řeklas mi
nejsem originál ze všech žen
--já tomu odmítám uvěřit--

řekl jsem ti:
každá volba má své následky
že já jsem ty
po smrt od kolébky
--tak máš právo vše rozbořit--
Autor Edmond Kadad, 15.08.2010
Přečteno 331x
Tipy 9
Poslední tipující: slečna.závist, CULIKATÁ, 5thelement, Viva La Roma, labuť, Giginka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No,Edmonde,moc hezké,moc.

16.08.2010 02:59:00 | 5thelement

ST je v tomhle případě málo

16.08.2010 00:52:00 | Viva La Roma

Moc pěkné :)

15.08.2010 23:29:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí