Promiňte

Promiňte

Anotace: ***

Chtěl bych hýčkat oceány, nebe
Chtěl bych hýčkat celou zem
Chtěl bych hýčkat především tebe
A být tebou ráno co ráno probouzen

Chtěl bych napsat knihy
Nesoucí pouze tvé jméno
A pochopitelně básně plné něhy
Však je těžké činit co je chtěno…

Chtěl bych abys byla nesmrtelnou
Abych nebál se že ztratím tě
Chtěl bych abys byla mou…
A místo toho tu plácám, promiňte.
Autor Edmond Kadad, 16.08.2010
Přečteno 256x
Tipy 11
Poslední tipující: Kapka, Gabrielle, Alien.v.v.s., Zefi, slečna.závist, malá slečna, Viva La Roma, ta.cupka., borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí