kočka a myš

kočka a myš

Anotace: anděl vs dábel ohen proti vodě

jako kočka s myší
jen akvárko vztah tiší
kočka přes něj doráží stále
myšička má často namále
ale stále se jakžtakž brání
vzájemnému příjmnému hraní
protože má obrovský strach
že skončit u kočky není dobrý tah
však nakonec si jí prý do pelíšku dotáhne
a poté jí tam skvěle obtáhne
však myška se bojí že jí zničí
když se jí na chvilku pučí
však strach by míti neměla
má ochranu anděla
či dokonce je andělem
když sjíždíš jí pohledem
a tak kočka číhat musí
a to jí dosti celkem dusí
Autor ostuda lidstva, 16.08.2010
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: Iv, malá slečna, synanceia, Do Ga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí