černá víla

černá víla

Anotace: a smutná velice

V kapičce rosy
topila žal
věneček černý
kdosi jí vzal.

Sňala jej z hlavy
dala na travičku
sehla se k studánce
as pila vodičku.

Sukýnku dlouhou
ložila v kvítí
na nožky bílé
sluníčko svítí.
Autor Čoki, 16.08.2010
Přečteno 226x
Tipy 8
Poslední tipující: divoska_jaja, jedam, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až kapka rosy
utopí žal
někdo ji z fialek
věneček dal,
smutná už není
on ji má rád
pak si ji odvede
na ten svůj hrad.

16.08.2010 21:32:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí