Lví vystoupení

Lví vystoupení

Anotace: . . .v chrámu lvů. . .

Spěcháme do chrámu lvů
návštěvníci jsou připraveni
čeká se jen na nás
všichni jsou usazeni
na sedadlech
klepají si na hodinky
je čas, je čas
znuděné lví tváře
otevřou obrovské tlamy
hrozivé smrtící tesáky
vydržte vážení,
uklidňuje moderátor
naši hosté dorazí
. . .
s odbíjením třetí hodiny
zapadneme do ticha
chrámu božích lvů
hlavy se otočí na nás
podívejte, jsou tu
moderátor nám kyne
. . .
zahráli jsme se lvy
naše nejnovější představení
strčil jsem hlavu
do lví tlamy
až se všichni vyděsili,
že spatří jak moje hlava
bude oddělena od těla
. . .
dnes to bylo domácí představení
můj praparaděd nechal
vybudovat chrám lvů
jako připomínku, že
oni jsou králové zvířat
a mě a moji sestru
zasvětil a odkázal
tento prostorný chrám
. .
naše představení nám
vynášela slušné peníze
a občas někteří při
zvláště nebezpečných scénách
odpadávali a omdlévali
.
ovšem to je byznys
a kdo má pro strach uděláno
může do toho jít
protože i s šelmami
se dá kamarádit
Autor Tomáš Přidal, 17.08.2010
Přečteno 247x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, labuť, Myghael - the Lord of Absurdity, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí