***JSI***

***JSI***

Anotace: ******************

*jsi má duše raněná,co našla si mne v létě,
Jsi má touha vysněná jak teplé slunce na Krétě.
Jsi můj smích a pláč, radost i zármutek,
Jsi největší emocionální zážitek…

*tak prostě jsi a snad se mi to nezdá,
Doufám že nezhasneš jak na nebi hvězda.
Jsi vedle mne,však tisíc mil vzdálený,
Už nechytáš svou bílou lanˇ
Tedˇ jsi lovec kamenný.

*jsi torso lásky co bojí se líbat,
Jsi tolik nešťastný a nechceš mne vnímat.
Jsi hlavně tady a jsi pro mne osudem,
Ty a Já víme, že bez sebe nebudem…

*jsi má MINERÁLKA a ráda mám čokoládu,
Jsi prostě můj i když tedˇ trápení má vládu,
Jsem tady pro Tebe, já nepůjdu pryč,
Mé srdce hledalo by jen do hrobu klíč…
Autor kokyno, 17.08.2010
Přečteno 282x
Tipy 15
Poslední tipující: tato22, Divoženka1, Gabrielle, Psavec, J's .., labuť, CULIKATÁ, Květka Š., carodejka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí