Otázka do neznáma

Otázka do neznáma

Anotace: Jak to bylo, je a bude....

Napadlo mě, že jsem sem dlouho nic nevložila.
Proč? Protože jsem nic nesložila.
Nejsou nápady, jsou jen vzpomínky,
co tady už dávno jsou.
Už jsem zapoměla,
za to jsem ráda.
Čekám na někoho,
kdo mě bude mít rád,
kdo mě bude brát,
takovou jaká jsem,
se všemi mými vlastnostmi,
ač kladnými tak zápornými.
Najde se někdo takový?
Nebo to bude další rok,
plný smutku a zoufalství?
A mým nejlepší přítelem bude flaška plná chlastu.
Kdo mi to poví? Nikdo.... Snad jen uvidíme....
Autor Wlistinka, 18.08.2010
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí