Světelná postava

Světelná postava

Anotace: ...

Postava světélky oděná,
vstoupila do mého těla.
Leží tam schoulená,
kdo ví co dělá.

Ras, dva, tři – ras, dva, tři,
ozvěny bojí se.
S jediným přítelem,
němotou, baví se.

Tak strašně vzdálená,
vysněná zahrada,
ve které bydlí má,
světelná postava.

Pomalu usíná,
v klubíčku třese se.
Bezmocně zhasíná
a vzduchem nese se.

Stejný jak v počátku,
přec prázdný cítím se.
Navštívím zahrádku,
proč ale bojím se.
Autor eddy1 1 11, 18.08.2010
Přečteno 292x
Tipy 14
Poslední tipující: Míša S., Gabrielle, 4LJFilip, Psavec, labuť, WAYWARD, CULIKATÁ, malá slečna, J's .., Jiná, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí