Zapomenuté svátky

Zapomenuté svátky

Anotace: A obrovské díky tomu, který si vzpomněl :-*

Jako kreslený slova čítanky,
do souvislostí splétám,
v roli začínajícího čtenáře,
znovu a znovu otáčím stránky
a sleduji jména kalendáře,
-jo, fakt je tam…

Vážně tu stojí, docela krátký,
taky tak samo, úplně na kraji,
mezi posledními řádky,
v konci týdne písmenka zírají.

Asi blbost, že jsem se těšila,
kdopak si zas vzpomene
a místo toho si ochutnala,
jak každý snadno zapomene.

Hlavně že jiní ten svůj
ohlašují dopředu tak měsíc
a já abych si sedla na hnůj,
nezmůžu vůbec vůbec nic.

Zas v místech, kde to znám,
radost sama si snažím udělat,
ve stínech zkameněliny
bez odpovědí se ptám,
tak dnes už se na jmeniny
přestalo hrát?
Autor Jiná, 18.08.2010
Přečteno 241x
Tipy 16
Poslední tipující: JohnyD., Tomáš Přidal, Niky88, Mbonita, Psavec, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, Petbab, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí