Zavčasu

Zavčasu

Anotace: O pochopení sebe sama, vlastních cestách v životě, malichernostech v každém z nás...

Prosím
Pohněte
Rychle raději než
Osud nás zmerčí
Stále mám svůj klid, jakous takous vnitřní zář dokud
Íáááá na loukách si osel mečí mečí...
Mečí svým mírem

Jí se rybí oči
Černé kočky umírají u silnic
Za chvíli i naše automobily
Budou snad muset brát prášky na agresivitu
Noviny žloutnou
Rychle jako Čína
údajně doposud rudá
V epoše globálního oteplování pod návalem celsiů podraží asi zmrzlina
A v konečné fázi se utopí londýn
Konečně chápu proč nedokážu odpustit i těm lidem
které vůbec neznám
Jen škoda že nejsem nafukovací bůžek
Pak by se nemuselo platit cestovkám a poslouchat reklamy
O božskosti Arielu
Sedl bych si na věž a rozmlouval s vránou
O připosranosti vrabce
A své vlastní.

Časy se krátí
A osel pořád Íáááá, míchá si v hrdle mír a podává ho na jazyku
Zvířecí Haré Krišna
Autor Kéž bych byl kytička, 18.08.2010
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Winnacott, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak..!

15.09.2012 18:59:28 | Emily Winnacott

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí